top of page

Trist å være glad

Utgitt 2011, og ble spilt inn Live i Abbey Road studio i London i januar 2011 med ekstramusikerne Jørn Christensen, Kyrre Fritzner, Live Roggen og Haakon Marius Pettersen. Albumet var studioversjonen av konsertene vi hadde på Rockefeller i desember 2010 i forbindelse med 25-årsjubileet vårt! Produsert av deLillos.

 

- Jeg hørte nylig på konsertutgaven av plata, og på mange måter er det den som er selveste produktet, jeg var litt beskjemmet over sure toner og feilspill sånn med en gang, men hører nå at det var litt av en bragd å gjennomføre denne liveinnspillingen og også dette å satse på direkte mix (Johnny Skalleberg). Veldig stolt av dette stuntet må jeg si.

 

Men hadde vi ikke falt for fristelsen til å spille den inn en gang til i studio, så hadde vi heller ikke fått opplevd Abbey Road. Det er jo et fantastisk turismeprosjekt å dra dit for et band, særlig baren nede med utgang til bakhagen fikk vi telepatisk kontakt med de fire dere vet. Her kjente vi på oss at de også hadde stått her i litt lignende humør og tatt seg en sigg. (Selv om det var sikkert greit å røyke i studio på 60 - tallet). Se videoen til "Trist å være glad".

 

Lars Lillo Stenberg

 

Sporliste
 

1. Alt du vil

2. Trist å være glad

3. Søt og svensk

4. Novembernatt

5. Morgenstund med naken mann

6. La meg forgylle hver dag i ditt liv

7. Lars Lillos drikkevise

8. Det ene livet

9. Din planet

9. Jeg elsker deg

bottom of page